Влаковите машинисти започнаха тридневна серия от стачки

Машинистите на влаковете в пет операторски компании стачкуват. Жителите, които използват влаковите услуги ще бъдат силно възпрепятствани от нарушенията на редовното разписание.


Avanti West Coast, CrossCountry, East Midlands Railway, London Northwestern Railway и West Midlands Railway са сред засегнатите компании. Представители съобщават, че влаковете на съответните фирми няма да изпълняват графиците си днес.  Най – заседнати ще са ползвателите на линиите минаващи между северозападен Лондон и Глазгоу с услуги, управлявани от Avanti, операторът, отговарящ за северозападната главна линия.


„Съжаляваме, че тази акция от стачки, свикан от ръководството на Aslef, рискува да наруши пътуванията. Въпреки че правим всичко възможно, за да поддържаме движението на влаковете и ще работим с нашите партньори от индустрията, за да поддържаме движението на възможно най-много влакове, за съжаление ще има намалени услуги между четвъртък, 4 април, до вторник, 9 април. Нашият съвет е да проверите преди да пътувате и да следите най-новата информация за пътуване“, съобщават от Rail Delivery Group.

By Radio BG

Related Articles

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *