FAQ

Добре дошли в BG VOICE UK!

Кой сме ние и защо сме тук?

BG VOICE UK е онлайн платформа, създадена с мисията да обединява, информира и поддържа българската общност във Великобритания. Ние предлагаме виртуално пространство, където може да споделяте информация, да намирате и предлагате работа, да участвате в обсъждането на важни теми и да получавате достъп до разнообразни услуги. Нашата цел е да създадем сигурна и подкрепяща среда, където всеки българин във Великобритания може да се чувства свързан и информиран.

BG VOICE UK ви предлага възможности за социално взаимодействие, професионално развитие и лично израстване. Ние вярваме, че създаването на силна и активна общност е ключът към успешното адаптиране и просперитет в нова среда.

Разгледайте нашите често задавани въпроси за да научите повече за това как можем да ви помогнем!

  • Регистрацията в нашия сайт е бърза и лесна. Само трябва да кликнете върху бутона “Регистрация” и да попълните необходимата информация.
  • Можете да споделяте новини, статии, мнения и информация, която е полезна за българската общност във Великобритания.
  • На платформата имаме специализиран раздел, където можете да публикувате свободни работни места или да намерите обяви за работа, които отговарят на вашите квалификации и интереси.
  • Имаме раздел “Услуги”, където потребителите могат да предлагат или търсят различни услуги, от счетоводство до медицински услуги.
  • Можете да използвате нашата система за онлайн резервации, която ви позволява лесно и бързо да запазите час за различни професионални услуги.
  • В раздел “Групи и Форуми” може да създадете ваша собствена група или да се присъедините към вече съществуваща, където да обсъждате теми, които ви интересуват.
  • Нашият екип е на разположение за всякакви въпроси или проблеми. Можете да ни пишете на нашия имейл за поддръжка, support@bgvoiceuk.com или да използвате формата за обратна връзка на сайта.
  • Да, нашето мобилно приложение скоро ще е налично за изтегляне от Google Play и App Store, което ще улеснява достъпа до платформата от мобилни устройства.