Privacy Policy

Политика за поверителност на BG Voice UK

Защита на личните данни

BG Voice UK се ангажира да защитава личната информация на всеки, който използва нашите услуги. Спазваме стриктно законодателството на Англия и регламентите на Европейския съюз за защита на данните, за да гарантираме, че информацията, която ни предоставяте, се обработва с дължимата грижа.

Каква информация събираме:

 1. Доброволно предоставена информация: Молим за вашите лични данни само когато те са наложителни за предоставянето на нашите услуги. Това включва:
  • Регистрация на сайта: Искаме вашата електронна поща и ви даваме възможност да изберете потребителско име; понякога може да поискаме информация за вашия пол.
  • Коммуникация с нас: Запазваме копие от вашите имейли или коментари, за да можем да отговорим на вашите запитвания.
  • Маркетингови предложения: Можем да ви попитаме дали желаете да получавате промоционални материали от нас или наши партньори.
 2. Автоматично събрана информация: Вашето устройство предава информация, когато използвате нашия сайт, включително IP адрес, информация за браузъра, трафик и данни за местоположение. Използваме бисквитки за подобряване на вашето потребителско изживяване.

Как използваме вашата информация:

 1. Управление на вашата регистрация и предоставяне на услуги.
 2. Персонализиране на съдържанието ви въз основа на вашите предпочитания.
 3. Подобряване и администриране на нашия сайт.

Споделяне на информация: Не продаваме, не отдаваме под наем или не споделяме вашата лична информация с трети страни без вашето изрично съгласие, освен ако не е необходимо за предоставяне на услугите, за които сте ни поискали, или по законово изискване.

Сигурност: Прилагаме подходящи мерки за защита на вашата информация. Всеки достъп до информацията е ограничен до служители, които се нуждаят от нея, за да изпълнят своите задължения.

Ваши права: Имате право да поискате промяна или изтриване на вашата лична информация. Моля, изпращайте вашите заявки на support@bgvoiceuk.com.

Промени в политиката за поверителност: Можем да обновим тази политика от време на време. Ще публикуваме всички промени на нашия сайт и, ако са значителни, можем да ви известим чрез имейл.

Контакти: За въпроси относно тази политика или вашите данни, моля пишете на support@bgvoiceuk.com.

Важно: Ако смятате, че вашата информация е компрометирана, моля уведомете ни незабавно.